KYKY- messutapahtumassa mahtava meininki!

2018-03-29
 
 

KYKY-messutapahtuma kokosi torstaina 29.3. yhteen yrityksiä, yhteisöjä, kouluja ja useita asiantuntijoita pohtimaan yhteiskehittämisen mahdollisuuksia Pohjois-Tapiolan lukion tiloissa Otaniemessä! Tapahtuman avasi sivistystoimen kehittämisjohtaja Kristiina Erkkilä. Hän kertoi hieman KYKY:n historiaa ja menestyksekkäitä vaiheita. Tärkeitä asiantuntijapuheenvuoroja pitivät Juho Nurmi uudesta GDPR - tietosuoja-asetuksesta ja sen vaikutuksesta toimintaamme sekä Jaana Suihkonen hankintoihin liittyvistä tärkeistä  periaatteista ja huomioitavista seikoista. 

KYKY-toiminnan tärkeästä xEdu- yhteistyöstä kertoi Anna Dementyeva. Hän kertoi yhteistyömme vaiheista ja KYKY-toiminnan merkityksestä yritysten menestykselle! Mahtavaa, että koko verkoston kanssa toimiminen, yhteiskehittäminen Espoossa siinä mukana, on siivittänyt jo useita yrityksiä kansainväliseen nousuun ja mahdollistanut yrityksien kasvua. KYKY-toiminnassa useat yritykset tulevatkin mukaan juuri xEdun kautta. On myös hienoa, että enenevässä määrin saamme toimintaamme mukaan innostuneita yrityksiä ja yhteisöjä muualtakin. Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt - 6AIKA -hankkeen kautta saimme myös mukaan yrityksiä, jotka lähtivät mukaan KYKY-messuille aiemmista työpajoista saamansa kimmokkeen kautta!

Aivan mahtavaa oli kuulla Taavinkylän koulun ja LAPE-hankkeen kehittämistarpeista - uusia kumppanuuksia syntyikin haasteiden kautta!

Kiitos kaikille osalllituneille! Yhteistyötä on huippua tehdä kanssanne!