Cuppla technology

Cuppla on pilvipohjainen mobiililaitteiden ja digitaalisen sisällön hallintaohjelma, jota käytetään älypuhelimilla ja tableteilla. Cupplan avulla opettaja voi kerätä digitaalista materiaalia eri lähteistä yhteen paikkaan ja jakaa digitaalista sisältöä keskitetysti oppilaiden ja opiskelijoiden mobiililaitteisiin.

 • Cuppla Technology, y-tunnus 2733338-2
 • Cuppla on pilvipohjainen mobiililaitteiden ja digitaalisen sisällön hallintaohjelma, jota käytetään älypuhelimilla ja tableteilla. Cupplan avulla opettaja voi kerätä digitaalista materiaalia eri lähteistä yhteen paikkaan ja jakaa digitaalista sisältöä keskitetysti oppilaiden ja opiskelijoiden mobiililaitteisiin. Cuppla ohjelma mahdollistaa myös hallitun omien älypuhelimien ja tablettien turvallisen käytön opetustilanteessa. Cuppla ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen keskitetyn ja myös samalla turvallisen ratkaisun ylläpitää koulukohtaisia laitekantoja. Opettajat pystyvät itse hallinnoimaan laitteita, koska ohjelmassa ei ole monimutkaisia IT taitoja vaativia toiminnallisuuksia. Tunteihin ja kursseihin liittyvää dataa voidaan kerätä Cuppla avulla esimerkiksi arviointia tukemaan. Cupplaa on kehitetty yhdessä opettajien ja oppilaiden kanssa.

  Cuppla laitehallintaohjelma jakaa mobiililaitteille asetuksia, ohjelmia sekä sisältöä internet yhteyden kautta. Cuppla ohjelmalla opettajat pystyvät valmistelemaan laitteet käyttökuntoon opetusta ja oppilaita varten. Tämän lisäksi opettajat pystyvät seuraamaan laitteiden käyttöä sekä hallitsemaan laitteiden tietoturva-asetuksia sekä lukitsemaan laitteen, jos on tarpeen. Cuppla ohjelma tukee Android ja iOS laitteita sekä koulun että mahdollisesti myös oppilaiden omia tabletteja ja kännyköitä. Opettajalle tarkoitettu Cuppla web-portaali toimii myös kannettavissa tietokoneissa. www.cupplatech.com

 • Johanna Kartila-Malmivaara, [email protected], 050486 7441. Dave Katz, [email protected], 0504838936
 • Toivomme hankkeen kautta löytämme sopivia uusia pilottikouluja tuotteelleemme. Piloteista saamme arvokasta ensikäden tietoa tuotekehityksen ja tukimallimme sekä hinnoittelun rakentamiseksi, opimme lisää koulumaailman tarpeista ja digitalisaation tilasta. Tiedon avulla, voimme kehittää ratkaisuamme ja tukimallia niin, että ne tukevat ja auttavat opettajia ja oppijoita digitalisaation murroksessa ja sen selkeyttämisessä.
 • Tuotepilotteihin, Tammerkosken Lukio, Tampere, 11.16-2.17, Urpolan Koulu, Mikkeli 11.16-2.17. Neljä koulua Virossa. 
 • Yhteistyössä toimivat päiväkodit, koulut ja/tai lukiot: ?

  Kehittämistarpeet: ?

  Showroom-toteutukset: ?