Lastenklinikoiden Kummit ry

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. 

 • Lastenklinikoiden Kummit ry. Yhteiskehittämisen kumppanina on Sunan koulun kuoro. Uusia yhteiskehittämisen kumppaneita ei ole mahdollista ottaa tällä hetkellä. 
 • Mitä Kummit tekee?

  Lastenklinikoiden Kummit ry – yhdessä teemme ihmeitä.

  Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä. 
  www.kummit.fi 
  www.facebook.com/lastenklinikoidenkummit

 • Anne Knaster, [email protected] Yhteiskehittämisen kumppanina on Sunan koulun kuoro. Uusia yhteiskehittämisen kumppaneita ei ole mahdollista ottaa tällä hetkellä. 
 • Lastenklinikoiden Kummien ja Sunan koulun kuoron välinen yhteistyö perustuu ajatukseen, että yhdessä saadaan aikaan enemmän. Sunan koulun kuoron laulava lapsikuoro tuo Kummien tapahtumiin ja konsertteihin aidon tavallisten perheiden lasten ja vanhempien äänen. Kummit haluavat olla tekemässä hyväntekeväisyyttä isolla sydämellä kaikkien lasten kanssa.

  Kummit haluavat tarjota Sunan koulun kuorolle tilaisuuden olla mukana tekemässä laulamalla aidosti hyvää.  Yhteistyön kautta kuorolaiset saavat mahdollisuuden osallistua moniin tapahtumiin ja näin he pääsevät näkemään tapahtumien toteutumisen etulinjassa. Tapahtumat ovat aitoja oppimistilanteita kuorolaisille. Tähän Kummien ja kuoron upeaan yhteistyöhön otetaan mukaan myös laulajien perheet. Konserttiyleisöstä käsin vanhemmat saavat kokea kuuluvansa hyväntekijöiden joukkoon.

 • Sunan koulun kuoro mukana näissä isoissa Kummien konserteissa.

  Kummit Feissaa  2013 Narinkkatori

  Elämä Lapselle 2013 Hartwall Areena

  Kummit Stars 2015 Tapiolasali

  Joulu  Mielelle 2017 Metro Areena

  Tämän lisäksi olemme olleet mukana jo useana vuonna Kummien joulutempauksissa mm. Isossa Omenassa.

  Kummien omia vuosittaisia konsertteja ja tapahtumia voi tarkastella Kummien sivuilta kummit.fi

 • Yhteistyössä toimivat päiväkodit, koulut ja/tai lukiot: ?

  Kehittämistarpeet: ?

  Showroom-toteutukset: ?