School Day Helsinki Oy

Happy School Day: Koulujen, opettajien sekä oppilaiden hyvinvoinnin, motivaation ja terveyden edistämisen sovellus. Lisää hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen näkyvyyttä koulujen arjessa.

 • School Day Helsinki Oy
  2863094-4
 • Happy School Day: Koulujen, opettajien sekä oppilaiden hyvinvoinnin, motivaation ja terveyden edistämisen sovellus. Lisää hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen näkyvyyttä koulujen arjessa.

  School Day Analytiikka: Tiedolla johtamisen pilvipohjainen palvelu ja käyttöliittymä. Kouluhallintojärjestelmiin tallentuu päivittäin suuri määrä dataa. SaaS-palvelu mahdollistaa automaattisen datan keräämisen (esim. Primuksesta), mittarit, datan käsittelyn informatiiviseen muotoon, selkeän visualisoinnin ja analytiikan.

  School Day Planner: Rehtoreille suunnattu älykäs työ- ja lukujärjestysten suunnittelutyökalu. Opintovuoden suunnittelutyön helpottaminen ja automatisointi.

  School Day Oppilashallintojärjestelmä: Uudenlainen pilvipohjainen avoimeen lähdekoodiin perustuva oppilashallintojärjestelmä. Perustuu tiimimme yli 20 vuoden kokemukseen. Tulossa vuoden 2019 aikana.

  School Day Koulutus: Oppilashallintojärjestelmiin (mm. Primus, Kurre, Wilma) liittyvät tilauskoulutukset kouluille, rehtoreille ja pääkäyttäjille.

  https://www.facebook.com/schoolday.fi/

  (Verkkosivumme julkaistaan huhtikuussa 2018)

 • Mika Kasanen

  040 5512116

  [email protected]
 • Tulevaisuuden digitaalisten palveluiden suunnittelu, nopeat kokeilut ja ratkaisut yhdessä Espoon Opetustoimen, koulujen, rehtoreiden, opettajien, oppilaiden ja huoltajien kanssa. 
 • Emme vielä ole osallistuneet yhteiskehittämisen prosesseihin ja -projekteihin. Yrityksemme varsinainen toiminta on alkanut vuoden 2017 lopulla. Suunnitteilla on yhteiskehittäminen useiden kuntien, kaupunkien ja koulujen kanssa mm. Helsinki, Hattula, Ii, Rusko. Espoon KYKY-tilaisuuksiin olemme osallistuneet seuraavasti: 7.3.2018 Syväoppimisen ratkaisut ja palvelut, 29.3.2019 KYKY-messut.
  • Yhteistyössä toimivat päiväkodit, koulut ja/tai lukiot

   Kirjoita tähän.

  • Linkki kehittämistarpeet-artikkeliin

   Kirjoita tähän.

  • Linkki Showroom-toteutukseen

   Kirjoita tähän.