TinyApp

TinyApp on kustannustehokas ja innovatiivinen tapa kehittää ja vahvistaa varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria yhdessä perheiden ja henkilöstön kanssa uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

 • TinyApp, y-tunnus 2546069-5 
 • TinyApp on kustannustehokas ja innovatiivinen tapa kehittää ja vahvistaa varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria yhdessä perheiden ja henkilöstön kanssa uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

  TinyApp yhdistää aikuiset, lapsen päiväkotiaikana jakamaan tietoa, oppimaan uutta ja kehittämään parempaa varhaiskasvatusta lapsen parhaaksi.

  TinyApp mobiilisovelluksen avulla varhaiskasvatuksen tarjoajat voivat helposti ylläpitää ja kehittää yhteistyötä perheiden ja oman henkilöstön kanssa jakamalla tietoa ja keräämällä palautetta.
  TinyApp mobiilisovelluksen avulla varhaiskasvatuksen tarjoajat saavat suoran pääsyn laadukkaaseen koulutussisältöön, joka on saatavilla pienissä osissa, työarkeen sopivissa paloissa. 

  www.tinyapp.biz
 • Taina Mikkola

  0405361834

  [email protected]
 • Haluamme kehittää TinyApp-palvelua vastaamaan varhaiskasvatusammattilaisten tarpeita niin toiminnallisuuksien ja sisällön osalta.
  Palveluamme voi kokeilla niin yksittäinen päiväkoti- tai iltapäiväkerhoryhmä tai koko päiväkoti. Kokeilussa tulee olla mukana myös vanhemmat. Koulutussisällön kohderyhmänä on varhaiskasvatuksen ammattilaiset eli sitä voi kokeilla yksittäinen opettaja tai opettajaryhmä. Toivomme käyttäjäkokemuksia palvelustamme.
 • Yrityksemme on alusta asti kehittänyt palvelua yhteistyössä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa.
 • Yhteistyössä toimivat päiväkodit, koulut ja/tai lukiot: ?

  Kehittämistarpeet: ?

  Showroom-toteutukset: ?