Lyfta Oy

Lyfta on digitaalinen tarinakirjasto. Opettajat löytävät Lyftasta laaja-alaisten taitojen ilmiöpohjaiseen opetukseen soveltuvat, huippulaadukkaat digitaaliset oppimisympäristöt ja niihin liittyvät opetusmateriaalit. Lyftan monimediaiset oppimisympäristöt rakentuvat inspiroivista lyhytelokuvista, valokuvatarinoista, 360-kuvista ja virtuaalitodellisuuselämyksistä. 

  • Lyfta Oy 2761628-6
  • Lyftan uusi, kehitteillä oleva oppimisympäristö on nimeltään Our Home — Our World. Projektin missiona on tehdä yhteisestä planeetastamme parempi koti kaikille. Teemoja ovat mm. kestävä kehitys, kuluttaminen ja vaikuttaminen. Our Home — Our World toteutetaan alusta asti yhteistyössä koululaisten kanssa. Maailman tulevaisuus on heidän käsissään, ja heidän aktiivinen roolinsa globaalin tulevaisuuden rakentajina on erittäin tärkeä. www.lyfta.com
  • Katri Meriläinen [email protected] 050 403 4593 
  • Haluamme kehittää Our Home — Our World - oppimisympäristön osaksi foorumin ja/tai toimintamallin, jonka avulla kaikki sitä käyttävät oppilaat voivat jakaa tuotoksiaan ja ajatuksiaan sekä vuorovaikuttaa muiden käyttäjien kanssa ympäri Suomea ja maailmaa. Haluaisimme tehdä yhteistyötä Espoon koulujen kanssa voidaksemme hyödyntää sekä oppilaiden että opettajien näkemyksiä luodessamme toimivan tavan jakaa kokemuksia ja oppimisen elämyksiä digitaalisesti, osana mielekästä ja innostavaa oppimisprosessia. 
  • Lyftalla on yhteiskehittämishanke Heurekan ja Vantaan koulujen kanssa, jossa vuoden 2017 aikana kehitetään Our Home — Our World -projektin konseptia.